Kokkens menu

Vælg frit mellem 3 forskellige forretter, hovedretter og desserter

Forret

1)  Bagt kuller filet med saute af sommergrønt, honning koral og gulerods beurre blanc.


2)  Kylling ballotine med syltet glaskål, smørstegt Majs med forårsløg og kraftig kylling sauce.


3)  Røget laks med rygeostcreme, citron marineret æble og grønne salater.


Hovedret

1) Rosastegt oksefilet med variation af gulerod, ærte franchise og trøffel sauce.


2)  Krogmodnet tunggris fra dyrbar, grillet grønt og five spice sauce.


3)  Dampet pighvar, grillet hjertesalat, hasselnødder og blancket sauce.


Nye kartofler med urter høre til alle hovedretter.


Mad hele dagen

Dessert

1) Koldskålsmousse med indlæg af friske jordbær, karamelliseret kammerjunke knas og karamel.


2) Citron tærte med yuzu creme og vanilje parfait.


3)  Chokolade mousse med hindbær, knas og is.



Reception + Valgfri 3-retters menu + Natmad

Reception

(3x cannape)


Krustade med pancetta, porre og fed creme fraiche og purløg.


Rimmet agurk med æblemost og wasabi.


Karamelliseret løg tærte med løgkompot og Arla Unika gammelknas.


Natmad

>> Opdateres i uge 35 <<


    Kok Mark Bro, Instinct Dining