Kokkens menu

Vælg frit mellem 3 forskellige forretter, hovedretter og desserter

Forret

1)  Bagt kullerfilet med sauté af sommergrønt, honning koral og gulerods beurre blanc.


2)  Kylling ballotine med syltet glaskål, smørstegt majs med forårsløg og kraftig kyllingesauce.


3)  Røget laks med rygeostcreme, citron marineret æble og grønne salater.


Hovedret

(Alle hovedretter kommer med nye kartofler med urter)

1) Rosastegt oksefilet med variation af gulerod, ærter franchise og trøffelsauce.


2)  Krogmodnet tunggris fra dyrbar, grillet grønt og five spice sauce.


3)  Dampet pighvar, grillet hjertesalat, hasselnødder og blancket sauce.


Mad hele dagen

Dessert

1) Koldskålsmousse med indlæg af friske jordbær, karamelliseret kammerjunke knas og karamel.


2) Citron tærte med yuzu creme og vanilje parfait.


3)  Chokolade mousse med hindbær, knas og is.


Reception + Valgfri 3-retters menu + Natmad

Reception

(3x cannape)


Krustade med pancetta, porre og fed creme fraiche og purløg.


Rimmet agurk med æblemost og wasabi.


Karamelliseret løg tærte med løgkompot og Arla Unika gammelknas.


Natmad

(Vælg én af følgende)


1) Pulled pork sliders med chilimayo, syltet rødløg og coleslaw.


2) Hotdogs med det hele.


3) Mini pizza i 2 varianter.


4) Tarteletter med høns i asparges.


5) Pålægs bord med brød og smør


    OBS. Det er altid muligt at få en skræddersyet menu, hvis man har specifikke ønsker til maden på den store dag (evt. mod merpris)


    Ved spørgsmål, kontakt kokken direkte på: info@instinct-dining.dk


    Jeg hedder Mark Geertsen Bro, og er udlært kok fra Restaurant Støberiet i Holstebro.


    God mad tager tid og kræver kvalitet af råvarer. Kvaliteten er på alle parametrer det vigtigste for mig.

    Min stil og æstetik er det rene udtryk af maden og råvarerne, og altid med en sans for detaljen og smag for øjnene.


    Min interesse for mad stammer helt fra da jeg som barn hjalp min far i køkkenet, når flæskestegen og den brune sovs skulle laves.
    Da jeg var 9 år gammel fik jeg ansvaret for indkøb samt madlavningen én fast dag i ugen, hvilket kun har været med til at gøre min passion større. I maj 2021 blev jeg udtaget til landsholdet for unge kokke under 24 år.

    I forbindelse med konkurrencerne er min kapacitet inden for madlavning vokset til et helt nyt niveau.


    Jeg håber at kunne vise mine færdigheder til et arrangement ude hos dig.

    Kok Mark Bro, Instinct Dining